Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Kan jeg overføre (resterende) gull?

Det er kun mulig å overføre gull dersom du har kjøpt gull minst én gang. Følgende gull er IKKE overførbart i det hele tatt:

  • Gratis gull / oppstartsgull / gull fra oppdrag eller annet gull gitt av Travian
  • Sølv konvertert til gull
  • Gull tjent på å invitere andre

For å gjøre det litt lettere for deg har vi sørget for at gullet ovenfor alltid blir brukt opp først.
Dette betyr at dersom du har mottatt 35 gratis gull, kjøpt 100 gull og brukt 50 vil du kunne overføre 85 gull ved sletting av konto ettersom gratis-gullet ble brukt opp først.
Dersom du derimot har mottatt 35 gratis gull, kjøpt 30 gull og brukt 30 gull vil du kun få mulighet til å overføre de 30 gull som du kjøpte.

Etter at du har slettet kontoen din (dvs. når du ikke lenger kan logge inn på den) vil du få en epost med instruksjoner og overføringslink. Linken sendes til epost-adressen kontoen er registrert med. Husk også at gull er kun overførbart internt innenfor et domene (dvs. for eksempel ".no"). Det er ikke mulig og overføre gull til andre regioner/domener.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei