Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hva betyr grafene i allianseoversikten?

Du kan legge til 3 forskjellige grafer på siden til din interne allianseoversikt.

  • styrken til egen allianse
  • kamp-poeng (nytt i denne versjonen)
  • tap sammenliknet med andre allianser

De respektive BB-kodene som trengs for å inkludere grafene kan finnes ved å klikke på "redigere intern informasjonsside" i alliansevalget.

Styrken til egen allianse vil vise deg summen av angrepspoeng og summen av forsvarspoeng din allianse har fått i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene). Denne grafen viser deg den millitære styrken til din allianse.

Kamp-poengene vil vise deg summen av angrepspoeng og summen av forsvarspoeng din allianse har fått i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene).  Denne grafen viser deg det millitære aktivitetsnivået i din allianse.

Tap sammenliknet med andre allianser vil vise deg summen av ødelagte tropper og stjålne ressurser i din allianse (av alliansen du sammenlikner med) og summen av ødelagte tropper og stjålne ressurser i den alliansen du sammenlikner med i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene). Denne grafen viser deg den millitære suksessen i din allianse sammenliknet med en annen allianse.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei