Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Heltens erfaring

Mengden av helte-erfaring er basert på verdien av fiendens tap beregnet i kornforbruk. I en forsvarskamp, vil den forsvarende helten eller heltene motta sin andel proposjonalt med det heltene og deres tropper hjelper til med i kampen:

  • Kornforbruket til alle drepte angripende enheter tas i betraktning.
  • For hver forsvarer blir den totale kampstyrken til forsvarsstroppene og den medfølgende helten tatt i betraktning for å beregne forholdet som hver forsvarsgruppe legger til den totale forsvarsstyrken.
  • Hver forsvarshelt mottar den ovenfor beregnede andel av kornforbruket til alle drepte angripende enheter som helterfaring.

Eksempel:

Angriper angrep med 15 Theutates Torden = 30 i kornforbruk.

Forsvarer: Helt A - helt med 1000 kampstyrke pluss 20 Phalanx (totalt 2000 kampstyrke mot kavaleri) / Helt B – kun helt med 4000 kampstyrke (6000 i kampstyrke totalt).

Forutsatt at alle angripende tropper blir drept, vil Helt A motta 1/3 av erfaringspoengene og Helt B vil få 2/3 av erfaringspoengene ut fra mengden totalt drepte tropper. I dette spesifikke eksemplet vil Helt A få 10 erfaringspoeng og Helt B vil få 20 erfaringspoeng.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei