Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Enhet 08 - Brannkatapult

Fire CatapultForhåndskrav for forskning: Verksted nivå 10, Akademi nivå 15
Forhåndskrav for trening: Verksted

En brannkatapult er et fryktet langdistansevåpen. Den kan enkelt ødelegge både bygninger og ressursfelt. Dens største ulempe er at den er forsvarsløs mot andre tropper og er derfor avhengig av å ha med seg en del støttetropper.

En samlingsplass med høyt nivå gir katapulten bedre treffsikkerhet samt muligheten til å sikte seg inn på flere bygninger. Når du har samlingsplass nivå 10 kan du sikte deg inn på alle bygninger, foruten hemmelig jordkjeller, stenhuggeren og fellemakeren.  
 HINT: Katapulter KAN treffe hemmelig jordkjeller, fellemaker eller stenhugger dersom du velger å ikke sikte på noe spesifikt mål.

Dersom du har samlingsplass nivå 20 kan du sikte på to bygninger samtidig. Husk at du må sende minst 20 brannkatapulter i ett angrep for å kunne velge to mål.

  Lumber Clay Iron Crop Consumption Research time
Forskning 5800 5500 5000 700 / 8:00:00
Trening 950 1350 600 90 6 2:30:00
Hastighet 3 felt i timen
Bærekapasitet 0 ressursenheter

Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei