Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Konføderasjon

På alle nye servere som starter etter 15.08.2019, vil det nå komme det nye konføderasjons-systemet.
Det er bare mulig å ha en konføderasjon som består av opptil 4 allianser, som må være forbundet med hverandre. Ikke-aggresjons-pakt (NAP) påvirkes ikke av disse konføderasjonsreglene.

Hva betyr dette?

Allianse A og B kan opprette en konføderasjon som vanlig. Når dette er gjort, vil dette vises i alliansenes diplomati.

Path to Pandora: Confederacy


På dette punktet vil allianse A også ha Allianse C med i konføderasjonen. Først må de eksisterende medlemmene av konføderasjonen (her allianse B) også akseptere denne forespørselen. Først da vil allianse C motta invitasjonen, og etter å ha akseptert den vil den bli lagt til i det eksisterende forholdet.

En allianse kan forlate konføderasjonen når som helst. Den kan også sparkes ut, hvis alle de andre medlemmene er enige i dette.

I tillegg til det overnevnte kan du bare sende ressurser og troppeforsterkninger til din egen konto, allianse eller konføderasjon.
I tilfelle hvor en allianse forlater konføderasjonen:

  • Ingen nye forsterkninger eller ressurser kan bli sendt. Men ressurser som allerede er på vei, vil bli levert.
  • Forsterkninger fra en annen eller andre allianser i denne konføderasjonen eller fra den forlatende alliansen vil bli sendt hjem etter 12 timer.
  • Forsterkninger som fortsatt er på vei etter de 12 timene vil bli sendt hjem øyeblikkelig når de ankommer mål-landsbyen.

Mens offentlige tilbud på markedsplassen fortsatt er tilgjengelig for alle, kan du huke av "Kun egen allianse"-valget for å legge inn et tilbud som kun er tilgjengelig for egne allianse-medlemmer.Path to Pandora: Confederacy


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei