Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Spesial: Fire and Sand

Tradisjonen tro introduserer Travian spesialversjoner med nye funksjoner hvert år og 2017 tar kanskje med seg den største endringen noensinne. For første gang i Travian sin historie får de tre klassiske stammene - romerne, germanerne og gallerne - besøk av to nye fraksjoner: de fryktelige hunerne og de dyktige egypterne!

Hver av de nye stammene kommer med et fullt sett med nye enheter, en spesialbygning og en bonus til helten. Totalt sett vil alle disse elementene gi spillerne mer muligheter for å legge nye planer og strategier. Hver stamme har sine egne karakteristiske styrker og svakheter. Finn ut mer om dem her:

  • Hunerne
  • Egypterne

Kart

I tråd med tradisjonen først introdusert i 2014-spesialen "Antikkens Europa", og utviklet i de påfølgende årene, vil kartet i "Fire and Sand" være fra antikkens Europa. Det er ikke alt; Der vanlige spillverdener foregår på store kart over 801x801 felt, vil kartet denne gangen være bare en fjerdedel av størrelsen: 401x401 felt. Det betyr mye mindre plass til å rømme, og mye mer action!

Regioner, artefakter og seire

Kartet er delt opp i regioner. Spillerne må arbeide sammen i alliansen for å kunne ta over regioner, noe som gjør det mulig å bruke antikke krefter (lignende artefaktene i vanlig versjon, men eies ikke av individuelle spillere) og samle seierspoeng.

Det finnes ingen underverk. Spillet varer i 200 dager, og vinneralliansen kåres så etterpå basert på antallet seierspoeng som er samlet gjennom hele spillrunden.

Les mer om regionene her - lær hvordan de låses opp, tas under kontroll og hvordan de antikke kreftene kan brukes.

Andre forskjeller fra vanlige servere:

  • Spillere kan slå sammen tropper fra de forskjellige landsbyene sine
  • Alliansemedlemmer kan videresende tropper fra andre medlemmer
  • Handelskontor-bonusen er doblet
  • Turneringsområdet-bonusen er doblet
  • Siden mesteparten av artefakt-kreftene er tilgjengelig i regioner, vil det ikke være noen tilfeldige effekter (narrens artefakt)
  • Ettersom det ikke finnes noen artefakter eller verdens underverk er handelsruter begrenset til spillernes egne landsbyer

Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei