Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hva må jeg vite om hovedknappene?

JA, jeg har laget en konto, og jeg har klart å logge på! Nå kan jeg begynne å spille?

NEI, selvfølgelig ikke! Du vet jo ikke hvordan! Men det er det jeg er her for å fortelle deg ^_~.

beginner


Som du kan se, har jeg markert endel viktige ting om hovedsiden. Skal vi ta en nærmere titt?

Knapp 1: Her er det ett sett med nyttige linker som du vil få bruk for en eller annen gang under spillets gang.
- link til TRAVIANs hjemmeside, som alltid er nyttig; 
- link til forumet, hvor du kan finne all mulig informasjon om Travian og kommunisere med andre spillere;
- link til OSS - Answers (FAQ eller OfteStilteSpørsmål), som er der du er nå;
- link til betingelser for spillet;
- link til om oss, som vil gi deg informasjon om Travian og spillets skapere.

Knapp 2: Den lille svarte boken nederst til venstre vil åpne en ny side/ fane, der du får mulighet til å velge mellom flere nyttige linker. Dette inkluderer link til forumet, mulighet til å sende melding til support og de sist oppdaterte spillereglene. Det er også link til instruksjonene som gir en kort innføring i de ulike stammene, tropper og bygninger. Dersom du trenger mer utfyllende informasjon, kan du finne det i OSS - Answers.

Knapp 3: Dette er Oppdragsmesteren. Han gir deg oppdragene som lærer deg det grunnleggende om spillet. Ved å klikke på ham, kan du sjekke om det er noen nye oppdrag du kan gjøre ferdig, eller om det venter en belønning for allerede ferdig utført oppdrag. 

Knapp 4: Dette skiltet viser deg lojaliteten til byen du er i. Ved å klikke på skiltet 2 ganger, kan du endre navnet på byen.  

Knapp 5: Dette er landsbyoversikt knappen. Den tar deg rett til siden du ser på nå.

Knapp 6: Ved å trykke her kommer du til sentrum av byen din. Her kan du bygge mange ulike bygninger, som samlingsplass, silo og akademi.

Knapp 7: Dette er kartet over serveren. Dersom du klikker på den, vil du se nøyaktig hvor din by ligger, men det er noe vi skal gå nærmere inn på ved en annen anledning.

Knapp 8: Statistikkene. Her kan du blandt annet se hvordan du ligger an i forhold til andre spillere offensivt og deffensivt, ukens topp 10, og mye mer. 

Knapp 9: Du får rapporter når det har vært aktivitet på kontoen. Dette kan være en handel som er gjennomført, forsterkninger som har kommet frem, angrep som har falt osv. Da vil denne knappen bli grønn og du vil se ett nummer som viser antall uleste rapporter.

Knapp 10: Meldingene dine. Ved å klikke på denne knappen kommer du til innboksen. Her kan du lese mottatte og sendte beskjeder eller skrive nye. På samme måte som rapportene blir grønne, blir denne glødende gul når du får en ny melding, og det vil stå antall uleste meldinger på knappen.

Button 11: Plus/Gull knapppen. Den viser hvor mye gull og sølv du har. Når du klikker på den kommer du rett til siden der du kan handle gull og aktivisere Plus- konto og Gullklubb funksjoner. 

Knapp 12: Dette er din helt; Ja, bildet er også en knapp. Ved å klikke på ham kommer du til heltens atributter, der du kan velge utstyr til helten, endre ressursproduksjon, utseende osv.
Knapp 12a: Denne lille knappen, med ett lite kart, er eventyrknappen. Ved å klikke på denne vil du se ledige eventyr du kan sende helten på.
Knapp 12b: Auksjonsknappen. Ved å klikke på den kommer du til "Auksjon(er)". Her kan du by på eller selge gjenstander.

Knapp 13: Dette er profilen din. Her kan du endre innstillingene for kontoen, legge til sittere, redigere profilen og til og med slette kontoen.

Knapp 14: Til slutt, dette er knappen du bruker til å logge ut av spillet (ikke att du gjør det....vel?)

Nå som vi har snakket om knappene, har du fått en liten oversikt over funksjonene. Du trenger fortsatt å lære om spillet før du blir en ekte Travian spiller. Vær ikke bekymret, du er på god vei til å bli en av de mektigste lederene i spillet.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei