Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

07. Hvordan bygge i landsbyoversikten?

Hvorfor tar vi ikke en tur og ser på meldingen vi mottok for en stund siden?

Klikk på arket til høyre og klikk så på beskjeden "Velkommen til Travian".

beginner


Var ikke det fint? Nå som du har startet å spille, har også nybegynnerbeskyttelsen din startet å løpe, så det er en god ide å sette i gang bygging snart. 

Oversetters anmerkning: Lengden på nybegynnerbeskyttelsen øker etter hvor lenge en server har vart. Å registrere seg på en gammel server gir lenger nybegynnerbeskyttelse, men er også mye mer farlig for deg som spiller.                                                                                        
Ja, jeg sa det. Vi skal virkelig begynne å bygge nå. Godt for deg! La oss gå til landsbyoversikten, ved å klikke på den venstre sirkelen på toppen.

beginner


Nå som vi er tilbake i landsbyoversikten, ta en titt på de små bildene der. Du ser de små sirklene? Det er der dine ressurser kommer fra. Akkurat nå får du ikke så mye ut av dem, men etterhvert som du bygger opp nivåene, vil du få mer ressurser ut av dem. Å få mer ressurser, var vel det meldingen gjaldt, ikke sant? Så la oss bygge opp nivået på en av kornåkrene. Ser du kornfeltet som jeg har satt en rød ring rundt? Kom igjen, og klikk på den.

beginner


Dette er din kornåker. Som du selvfølgelig kan se, er det i nivå 0, og produserer bare 6 korn i timen. Hvis vi oppgraderer kornåkeren, vil det produsere 15 korn i timen. (dette gjelder bare på en 3x server, på en 1x server er kornproduksjonen lavere - men som nybegynner er det bedre å starte på en 1x server) Dette kaller jeg forbedring, gjør ikke du? Klikk på den grønne "Oppgrader til nivå 1". Dette tar deg tilbake til landsbyoversikten, og hvis du ser på bunnen av siden, kan du se dette:

                Bygning:
                Kornfelt (nivå 1) 0:02:30 t Ferdig til 07:03 

Vel, du ser kanskje ikke akkurat det, men du ser noe tilsvarende.
Nå skal du bare vente i 2 minutter og 30 sekunder. . .

 (To minutter og tretti sekunder senere) 

TADA! Nå er du den stolte eier av en nivå 1 kornåker! Du kan se at kornproduksjonen har økt, så nå produserer du mer korn i timen.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei