Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Tilgjengelige Gull / Plus / gullklubb-funksjoner

Plus-medlemskap

Plus-medlemskapet gir deg tilgang til tilleggstjenester som kan kjøpes ved å bruke gull (Gold). I motsetning til gullklubben varer Plus kun et visst antall dager før medlemskapet eventuelt må fornyes. Det kan du gjøre ved å kjøpe Plus-medlemskapet på nytt.
Her følger en liste over nytte linker med med informasjon om de forskjellige tilllegstjenestene som ligger under dette medlemskapet:

Gull

Visse gull-funksjoner er ikke inkludert i medlemskap i gullklubben men tilgjengelig utenom.
Her kan du se en oversikt over hvilke gull-funksjoner dette gjelder og få mer informasjon om de:

Gullklubb

Medlemskap i gullklubben koster Gold 100 (Gold 50 på speedserver) og varer ut resten av runden. I medlemskapet får du en del funksjoner du kan benytte uten begrensninger, i tillegg til ekstrafunksjoner du kan velge å betale ekstra gull for. Husk at gull betalt for dette vil ikke være refunderbart ved sletting av kontoen eller ved serverslutt.

Gullkluben inkluderer følgende funksjoner:

 


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei