Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hva betyr grafene i allianseoversikten?

Du kan legge til 3 forskjellige grafer på siden til din interne allianseoversikt.

  • styrken til egen allianse
  • kamppoeng (nytt i denne versjonen)
  • tap sammenliknet med andre allianser

De respektive BB-kodene som trengs for å inkludere grafene kan finnes ved å klikke på "redigere intern informasjonsside" i alliansevalget.

Styrken til egen allianse vil vise deg summen av angrepspoeng og summen av forsvarspoeng din allianse har fått i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene). Denne grafen viser deg den millitære styrken til din allianse.

Kamppoengene vil vise deg summen av angrepspoeng og summen av forsvarspoeng din allianse har fått i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene).  Denne grafen viser deg det millitære aktivitetsnivået i din allianse.

Tap sammenliknet med andre allianser vil vise deg summen av ødelagte tropper og stjålne ressurser i din allianse (av alliansen du sammenlikner med) og summen av ødelagte tropper og stjålne ressurser i den alliansen du sammenlikner med i løpet av de siste 7 dagene (hvis du holder musepekeren over de forskjellige menylinjene kan du se konkrete tallene). Denne grafen viser deg den millitære suksessen i din allianse sammenliknet med en annen allianse.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei