Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Infrastruktur - Generelt

Infrastruktur

Infrastruktur-bygningene er bygninger som ikke har noe å gjøre med det militære. Bygningene beskrives kort under.

Rådhus 
Fester blir avholdt i rådhuset. Ved nivå 1 kan du holde en liten fest og ved nivå 10 kan du holde en stor fest. Fester gir deg kulturpoeng og en stor fest kan hjelpe til når du okkuperer landsbyer. 

Stenhugger 
Stenhuggeren bor i stenhuggerens hytte og han gjør at dine bygninger er vanskeligere å ødelegge med katapulter. Denne bygningen kan bare bygges i hovedstaden.

Skattkammer 
Skattkammeret er et krav for å kunne eie en artefakt eller en byggeplan for et Verdens Underverk.  


Verdens Underverk 
Verdens Underverk, også kalt VU ellerr WW, er et krav for å kunne vinne en Travian runde. Den første alliansen som har bygget sitt Verdens Underverk til nivå 100 vinner den runden. 

Hovedbygning 
Hovedbygningen, er den viktigste bygningen i Travian. Omtrent alle bygninger har et krav om en hovebygning i nivå  X for å kunne bygges, og ved å oppgradere din hovedbygning øker hastigheten i oppgraderingsprosessen av dine ressursfelt og bygninger. Fra nivå 10 kan du også rive bygninger fra hovedbygningen.

Hemmelig jordkjeller
Den hemmelige jordkjelleren har som hensikt å skjule ressurser fra innkommende angripere. Den er særskilt nyttig tidlig i spiller når du ikke har nok tropper til å kunne forsvare deg mot større spillere.

Utvidelse - - Palass og Residens 
Etter som din første landsby vokser seg større og større, må du etter hvert utvide med nye landsbyer. Dette kan du gjøre ved å trene nybyggere. Nybyggerene kan trenes når du har en ledig ekspansjons-plass, som blir tilgjengelige når du har et palass i nivå 10, 15 og 20 eller residens i nivå 10 og 20.

Handel - - Markedsplass og Handelskontor
Du vil alltid ha ujevnt antall ressurser når du spiller aktivt. For å løse dette kan du handle med andre spillere ved å bruke markedsplassen. Senere i spillet vil du trenge at handelsmennene frakter mer, noe du kan oppnå ved å bygge et handelskontor.

Ambassade
Ambassaden er stedet for diplomater. Den tillater deg å bli med i, eller grunnlegge en allianse.Du kan bli med i en allianse med en ambassade i nivå 1 og en invitasjon fra en allianse-leder. Du kan grunnlegge en allianse med en ambassade i nivå 3.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei