Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Enhet 08 - Katapult

CatapultForhåndskrav for forskning: Verksted nivå 10, Akademi nivå 15
Forhåndskrav for trening: Verksted

Katapultens formål er som langdistansevåpen og brukes til å ødelegge ressursfelt og bygninger hos fienden. Dessverre er den nær forsvarsløs uten andre tropper så husk å sende med noen støttetropper.

Et høyt nivå på samlingsplassen sørger for at katapultene blir mer nøyaktige og gir deg muligheten til å sikte på flere bygninger. Når du når nivå 10 kan du sikte på alle bygninger unntatt hemmelig jordkjeller, stenhuggeren og fellemakeren.
 HINT: Katapulter KAN treffe hemmelig jordkjeller, fellemaker eller stenhugger dersom du ikke sikter på noen spesifikk bygning.

Når samlingsplassen når nivå 20 kan du sikte på to bygninger samtidig. Husk at du må sende minst 20 katapulter for å kunne velge to angrepsmål.

  Lumber Clay Iron Crop Consumption Research time
Forskning 5500 4900 5000 520 / 8:00:00
Trening 900 1200 600 60 6 2:30:00
Hastighet 3 felt i timen
Bærekapasitet 0 ressursenheter

Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei