Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Erobring av landsbyer

Forberedelser

Få en administrator (senator, høvding, logade, nomark):
For å kunne få en administrator må du forske ham fram i ditt  akademi nivå 20 (du vil også måtte ha en møteplass i nivå 5 som Germaner eller nivå 10 som Galler og Romer). Etter dette kan du trene ham i ditt  palass eller residens så lenge du ikke allerede har trent 3 nybyggere der.

  • Den romerske Senatoren er veldig veltalende og overbevisende, han kan senke lojaliteten med 20 til 30% hver gang.
  • Høvdingen (Germaner) er spesielt billig, og han kan senke lojaliteten med 20 til 25%.
  • Høvdingen (Galler) er 25% raskere enn de andre, og han kan senke lojaliteten med 20 til 25%.
  • Logaden (Huneren) er like rimelig som den germanske høvdingen, og han kan senke lojaliteten med mellom 15 og 30%.
  • Nomarken (Egypteren) er den dyreste administratoren, og han senker lojaliteten mellom 20 og 25%.

Disse verdiene for administratorene er beregnet for det mest optimale angrepet, men på grunn av moralbonusen vil prosenten ikke være slik ved overtakelsen av en landsby. Etter at lojaliteten er nede i 0% vil administratoren som gjorde dette, forsvinne og troppene som fulgte angrepet vil bli i landsbyen som forsvar.

Angrep

Landsbyer som kan erobres:
Det er bare landsbyer som ikke er en spillers hovedstad som kan erobres, uansett hvor palasset er.

Hint: Du kan bare erobre en landsby når residensen eller palasset er ødelagt, du har nok kulturpoeng, landsbyen du angriper  ikke er hovedstaden og det ikke er spillerens eneste landsby. 

Angreps-bølger:
Overtakelsen bør gjøres i bølger, fordi det å sende alt i kun ett angrep er dumt. Den første bølgen burde være med "cleaneren" som dreper alt av forsvar, etter den bør katapultene komme som river ned  residensen eller palasset, etterfulgt av administratorene.f
Anta at du har 3000 Imperianere, 60 katapulter og 2 Senatorer:

1. 2700 Imperianere burde sendes som normalt angrep for å unngå problemer ("cleaner").
2. 150 Imperianere og noen katapulter burde bli sendt for å ødelegge residensen eller palasset. Dette bør være et normalt angrep, eller vil ikke katapultene fyre av!
3. 150 Imperianere og noen Senatorer burde bli sendt. Dette må også sendes som normalt angrep, eller vil ikke Senatoren utføre sin jobb. 

Gjenta fra trinn 1 ttil 3 så ofte som det er nødvendig for å sjekke om offeret har gjenoppbygd residensen eller palasset!

Hint: Alle stamme-spesifikke byginger (f.eks. bymur, fellemaker eller bryggeri) vil bli ødelagt etter en vellykket erobring og må gjenoppbygges. Landsbyer som er grunnlagt eller erobret av den nylig erobrede landsbyen, vil okkupere bygningsplassene i denne landsbyen. (dersom det allerede er grunnlagt landsby fra denne, er plassen brukt opp) Videre vil det å erobre en landsby fra en mindre konto føre til en senking på 1 nivå for hver bygning.

Etter angrepene:

Gjenoppbygg residens eller palass så fort som mulig for å heve lojaliteten, og du bør sette inn forsvar og spioner i landsbyen. Lojaliteten i en landsby øker med 2/3 av nivået til palass eller residens hver time. For eksempel, et nivå 18 residens eller palass vil øke lojaliteten med 12% i løpet av en time. 

Når en landsby er erobret vil alle troppene som tilhørte landsbyen forsvinne. Dette inkluderer tropper som for øyeblikket er borte fra landsbyen (tropper som står som forsvar i andre landsbyer, eller er på vei til eller fra et mål). Videre vil all forskning gjort i den erobrede landsbyen bli tilbakestilt og muren rundt landsbyen vil forsvinne. Helt til slutt vil alle stamme-spesifikke bygninger, sånn som hestens vanningsbrønn, vil også forsvinne når en landsby er erobret. Dette gjelder også når du erobrer dine egne landsbyer.


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei