Travian Answers

La oss starte med spørsmålet ditt

Søk ved å svare på spørsmål

For å finne et svar, vennligst velg kategori og underkategorier til svaret dukker opp nedenfor. Dersom du ikke finner svaret på egen hånd får du muligheten til å kontakte oss etterpå.

Jeg har et spørsmål om...

La oss gå i detaljer:

Søk via sidekartet

Ønsker du å søke via et normalt sidekart, tilsvarende som mange andre nettsteder? Ingen problem, bare bruk Answers sidekartet for å finne svaret.

Hovedbygning

Main Building

Forhåndskrav: ingen

Landsbyens arbeidere bor i Hovedbygningen. Desto høyere nivå på  hovedbygningen, desto fortere vil arbeiderne konstruere og bygge nye bygninger.

Når du har bygninger i byggekø og hovedbygningen blir ødelagt i et angrep, vil ikke byggetidene endre seg.

Tilsvarende gjelder forhåndskrav mtp. bygninger som ødelegges: kravene blir kalkulert idet du klikker "utvid til nivå X"-linken, og rekalkuleres ikke på senere tidspunkt. Eneste unntaket for dette er forhåndskravet om at landsbyen ikke kan være hovedstad.. 

Riving
Dersom du ikke trenger en bygning lenger, kan du la arbeiderne dine rive den ned igjen. Du må ha hovedbygning nivå 10 eller høyere for å gjøre dette.

Dersom hovedbygningen blir ødelagt i en av landsbyene dine og dette ikke er hovedstaden eller siste landsbyen og du har kornunderskudd, kan den kun bygges opp igjen om alle kornåkre er på nivå 5 eller nettoproduksjonen av korn er høyere enn eller lik 198/time.

Konstruksjonskostnader og kulturpoeng kan du finne  her.
For hele tabellen med byggetider, klikk her for vanlig server eller her for speedserver.

 


Er spørsmålet ditt besvart tilfredsstillende?

Ja   Nøytral   Nei